image

Magda Luta, Psiholog & Coach & Psihoterapeut

Povestea mea…

Eram curioasa sa descopar, sa vad, sa aud, sa simt cum as putea sa contribui…

Totul a inceput cu mult timp in urma, cand imi doream sa lucrez cu copiii ca si psiholog. Astfel am urmat un liceu pedagogic, apoi facultatea de psihologie, in cadrul careia m-am specializat in psihologie clinica si psihopatologie. Ca si psiholog am oferit consiliere familiilor cu copii aflati in risc de abandon in maternitate si in momente delicate ale vietii de familie, cand copii traversau perioada prescolaritatii, sau micii scolaritati, pubertatii sau adolescentei.

Preocuparea mea s-a extins asupra efectului pe care parintii il au in evolutia emotionala a copiilor.

A urmat o lunga perioada pe care am dedicat-o resurselor umane, fiind implicata in proiecte de evaluare, selectie si consiliere in cariera, in paralel continuand sa fiu calauza fiicelor mele si a familiilor cu care colaboram.

Astfel, in toata aceasta perioada am remarcat ca adultii, chiar daca au copii sau nu, au nevoie, in aceeasi masura, sa isi descopere resursele care ii ajuta sa obtina ceea ce doresc, sa se cunoasca, sa se dezvolte, sa simta ca fac bine ceea ce fac, sa vada rezultatele, sa auda incurajari, sa se simta sustinuti.

Am continuat sa ofer suport persoanelor in cautarea echilibrului intre viata profesionala si cea familiala, in momentele de schimbare: promovare sau pierderea locului de munca, adaptare la un nou mediu, activitate sau echipa, divort sau  pierderea unei persoane dragi; in cautarea increderii in sine; in cautarea sensului propriei vieti, sau a bucuriei de a trai.

Dupa paisprezece ani de programe de dezvoltare personala, formare in psihologie, coaching si psihoterapie, activitatea pe care o desfasor in prezent, in cadrul cabinetului individual, se adreseaza adultilor, copiilor si familiilor. Pentru detalii despre experienta profesionala si specializari click aici.